رفتن به نوشته‌ها

Meat-Tech از پیشرفت بیشتر فناوری چاپ سه بعدی برای محصولات غذایی با چاپ بیولوژیک ساختار چربی گوشت گاو خبر داد

NESS ZIONA ، اسرائیل ، 30 نوامبر 2020 / PRNewswire / – Meat-Tech 3D Ltd. (TASE: MEAT) امروز اعلام کرد که برای اولین بار موفق به چاپ ساختار چربی گوشت گاو متشکل از سلول های چربی گاو و جوهر زیستی شده است ، که از سلول های بنیادی رشد و توسعه یافته است در آزمایشگاه های شرکت. چاپ چربی گوشت گاو و جوهر زیستی ساختاری خوراکی ایجاد کرد که ارتفاع آن به 10 میلی متر می رسید. این نشان دهنده یک گام به جلو برای فناوری Meat-Tech است ، به دنبال مرحله بعدی شرکت در چاپ سه بعدی ، یک بافت نازک گوشت مشتق شده از سلول های بنیادی.

Meat-Tech یک شرکت بین المللی است که در حال تولید فناوری های تولید محصولات گوشتی پرورشی است. این شرکت با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی دیجیتال در حال توسعه فناوری هایی برای نسل بعدی محصولات غذایی گوشتی پرورشی است.

این دستاورد این نقطه عطف پیشرفت دیگری در جهت توسعه فن آوری چاپ سه بعدی با بارگذاری بالا برای بافت گوشت تمیز است. در نهایت ، Meat-Tech معتقد است که چنین چاپ سه بعدی زیستی شامل اجزای اضافی مانند سلول های عضلانی خواهد بود. بافت واقعی گوشت بر اساس رشد سلول ها ، تمایز سلول ها و فن آوری های چاپ زیستی که Meat-Tech در حال توسعه است ، برای جلوگیری از نیاز به پرورش و ذبح یا آسیب رساندن به حیوانات ، به منظور استفاده از کشاورزی سلولی طراحی شده است.

به عنوان بخشی از برنامه شرکت برای توسعه یک فرآیند صنعتی برای رشد و چاپ سه بعدی بیو گوشت بدون ذبح حیوانات ، این شرکت تعدادی از مواد قابل چاپ را تهیه کرده است ، از جمله جوهر زیستی خوراکی که با پشتیبانی از آن به ایجاد ساختار دقیق چاپ دیجیتالی کمک می کند. سلول های چاپ سه بعدی.

درباره Meat-Tech:

Meat-Tech در حال توسعه یک فرایند چاپ جدید زیستی است که برای ایجاد بافت از اجزای گوشت خام خوراکی طراحی شده است. Meat-Tech در حال توسعه روش ها ، فرآیندها و ماشین آلات پرورش ، تولید و چاپ سه بعدی گوشت واقعی است. ما اعتقاد داریم که این شرکت اولین بار در جهان است که جوهرهای زیستی خوراکی را به صورت سه بعدی چاپ می کند ، و در نتیجه بافت زنده ای از تعدادی از سلولهای گاوی مختلف تشکیل می شود. این شرکت دارای فن آوری ، دانش و تجربه در زمینه استفاده از روشهای مهندسی بافت برای تولید چربی و عضله برای مصرف غذا و همچنین قابلیتهای چاپ سه بعدی بیولوژیکی ترکیبی از سلولهای زنده ، از جمله استفاده از فاکتورهای رشد و سایر مواد بیولوژیکی برای گوشت کشت شده تولید می کند که از ویژگی های بافت طبیعی تقلید می کند.

این شرکت با استفاده از فناوری های پیشرفته تکثیر سلولی ، تولید محصولات غذایی خاص را هدف قرار داده است. Meat-Tech قصد دارد یک فرآیند صنعتی را با هدف تأمین حجم تولید در مقیاس تجاری توسعه دهد.

تماس با شرکت / سرمایه گذار:
Eran Gabay، شریک ، مدیر استراتژی
روابط سرمایه گذار Gelbart-Kahana: [email protected]

SOURCE Meat-Tech 3D Ltd.

منتشر شده در جدید ترین اخبار

دیدگاه‌ها غیرفعال هستند.