رفتن به نوشته‌ها

Mosa Meat بودجه سری B را برای آماده سازی برای تولید گوشت فرهنگی در مقیاس بزرگ تأمین می کند

MAASTRICHT ، هلند ، 25 سپتامبر 2020 / PRNewswire / – Mosa Meat ، شرکت فناوری غذایی اروپا که اولین برگر گوشت گاو را در سال 2013 تولید کرد ، اولین بودجه 55 میلیون دلاری را برای اولین بار اعلام کرد بخشی از بودجه سری B

Mosa Meat از این بودجه برای توسعه زیرساخت های تولید آزمایشی فعلی خود در ماستریخت ، توسعه یک خط تولید صنعتی ، گسترش تیم خود و ارائه گوشت گوساله کشت شده خوشمزه استفاده خواهد کرد. در حالی که هیچ تاریخی برای ارائه مصرف کننده اعلام نشده است ، این شرکت با همکاری نهادهای نظارتی برای نشان دادن ایمنی گوشت گاو کشت شده ، برای به دست آوردن تأیید در خدمت مصرف کنندگان اروپایی که خواهان تغییر هستند ، همکاری خواهد کرد.

بودجه سری B توسط Blue Horizon Ventures ، یک صندوق فناوری غذایی ، مستقر در لوکزامبورگ. هدف دوم حمایت و ارتقا impact تأثیر کلی مثبت بر محیط زیست ، سلامت انسان و رفاه حیوانات است. دکتر. رجینا هکر با تمرکز ویژه بر روی علم ، به روزرسانی و تنظیمات به تیم می پیوندد. سرمایه گذاران و مشاوران دیگر مأموریت به آنها ملحق می شوند.

Mosa Meat که در حال حاضر 50 دانشمند ، مهندس و دوستدار غذا در تیم خود دارد ، با رسیدن به نقاط عطف مهم فنی 2019 و 2020 ، به ویژه هزینه کاهش 88 برابر در متوسط ​​هزینه رشد و برداشتن سرم گاوی جنین فرآیند تولید

ما بسیار خوشحالیم که از شرکای جدید خود استقبال می کنیم و می بینیم که شرکای موجود ماجرا را با هم ادامه می دهند. ” ماارتن بوش، مدیر عامل Mosa Meat. “با پشتیبانی و مهارت های آنها ، ما این فرصت را داریم که گام های مشخص زیر را برای مقیاس سازی تولید ، حرکت به سمت یک روش سبزتر و لذت بخش تر برای تولید گوشت گاو واقعی ، و ایجاد انعطاف پذیری ، پایداری برداریم. و امنیت سیستم جهانی غذا ما “.

ما خوشحالیم که به Mosa Meat به عنوان سرمایه گذار اصلی در این دوره پیوستیم. ” رجینا هکر، شریک Blue Horizon Ventures. “پس از بررسی کامل فن آوری و تیم آن ، اطمینان داریم که موسا میت به گونه ای منحصر به فرد در تولید مقیاس گوشت های پرورشی قرار دارد.”

این دور بودجه به دنبال یک دوره موفق سری A در می آید 2018 و که شامل سرمایه گذاری های M Ventures ، Bell Food Group ، Nutreco و Lowercarbon Capital بود.

تماس با مطبوعات:
برای اطلاعات بیشتر و درخواست مصاحبه ، لطفا با ما تماس بگیرید:
سارا لوکاس : +44 7828 362 223 ، [email protected]

عکس ها و فیلم های با وضوح بالا برای استفاده در رسانه ها در Mosa Meat موجود است کیت عجله و این پوشه.

درباره گوشت موسا
Mosa Meat یک شرکت فناوری غذایی مستقر در هلند است که در تولید گوشت گاو واقعی ، دوستدار محیط زیست و لذت بخش پیشگام بود. بنیانگذاران Mosa Meat ، مارک پست و پیتر وراسترات، اولین همبرگر گوشت گاو را که از سلول های گاو طبیعی رشد کرده است ، در سال 2013 تولید کرد. موسا در سال 2016 تاسیس شد ، اکنون تولید همان گوشت گاو را که توسط مصرف کنندگان دوست دارد ، افزایش می دهد. مورد دوم بیشتر حیوان دوستانه است ، برای محیط زیست بهتر و برای غذا سالم است. این تیم متشکل از متخصصان متنوع و رو به رشد است که برای حل مشکلات غذایی متعهد هستند ، و در ماموریت خود برای تغییر شکل اساسی سیستم جهانی غذا متحد هستند. برای اطلاعات بیشتر ، پیوند را دنبال کنید www.mosameat.com.

درباره مشاغل BLUE HORIZON
Blue Horizon Ventures در سال 2018 توسط کارآفرینان و سرمایه گذاران سری تاسیس شد راجر لینهارد و مایکل کلیندل، که دارایی های بالغ بر 150 میلیون یورو را مدیریت می کنند. هدف این صندوق حمایت از حرکت به سمت سیستم غذایی پایدارتر از طریق نوآوری ، فناوری و کارآفرینی است. تأکید ویژه ای بر گوشت کشت شده گیاهی ، زیست شناسی مصنوعی و پایداری دارد. مأموریت اساسی صندوق ایجاد تأثیر جهانی مثبت بر محیط زیست ، سلامت انسان و رفاه حیوانات است. یکی از الزامات آن این است که همه شرکت های موجود در مجموعه خود در اهداف توسعه پایدار 2030 تعیین شده توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد مشارکت کنند.
برای دانستن بیشتر www.bluehorizonventures.com.

لینک های مربوطه

http://www.mosameat.com

منبع گوشت موسا

منتشر شده در جدید ترین اخبار

دیدگاه‌ها غیرفعال هستند.